Kedves Verseghys Egyetemisták!

2015-10-23

A napokban hirdették ki a tanév köztársasági ösztöndíjasainak névsorát.

A díjat az oktatásért felelős miniszter adományozza, és az államilag támogatott, teljes idejű alapképzésben, mesterképzésben valamint osztatlan képzésben részt vevő hallgatók számának 0,8%-a, de intézményenként legalább egy fő kaphatja meg. Az ösztöndíj kiírása megtekinthető az akábbi linken:

Tájékoztató: Köztársasági ösztöndíj 2015/16

Biztosak vagyunk benne, hogy közöttetek is van néhány egyetemista, aki köztársasági ösztöndíjat kapott. Szeretnénk büszkék lenni rátok, szeretnénk, ha példaként állíthatnánk benneteket a mostani verseghys diákok elé.

Sajnos hivatalos úton nem értesülünk arról, hogy kik azok, akik ebben a nagyszerű díjban részesültek. Kérünk benneteket, ha tudtok ilyen ösztöndíjasról, vagy ha személyesen is az ösztöndíjasak között vagytok, akkor jelezzétek ezt az iskolánknak!

Jelenleg hét ösztöndíjasról tudunk:

Dér Alexandra, érettségizett 2011-ben, osztályfőnöke Nagyné Matolcsi Éva, jelenleg a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar pszichológia szak MSc II. évfolyamos hallgatója,

Kenéz Ágnes, érettségizett 2011-ben, osztályfőnöke Pécsi István, jelenleg a Budapesti Műszaki Egyetem Építőmérnöki Kar (MSc) I. éves hallgatója.

Mikoly Zoltán, érettségizett 2011-ben, osztályfőnöke dr. Szabó Károlyné, jelenleg a Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Kar Germanisztika szak (MA) V. évfolyamos hallagatója.

Balla Zsófia, érettségizett 2012-ben, osztályfőnöke Lapu Béla, jelenleg a Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kar élelmiszermérnök szak (BSc) IV. évfolyamos hallgatója.

Harmat Vanda, érettségizett 2012-ben, osztályfőnöke Kaid Éva, jelenleg a Szent István Egyetem Gazdaságtudományi Kar közgazdász-turizmus és vendéglátás szak (BA) IV. évfolyamos hallgatója.

Szabó Márk, érettségizett 2012-ben, osztályfőnöke Lapu Béla, jelenleg a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar Had- és Biztonságtechnikai mérnöki (katonai) szak
(BSc) IV. évfolyamos hallgatója.

Takács Martin, érettségizett 2013-ban, osztályfőnöke dr. Kondrai Lászlóné, jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem Társadalomtudományi Kar nemzetközi tanulmányok szak (BA) III. évfolyamos hallgatója.

#köztársasági ösztöndíj #Eredmények