Fotópályázat
Főszerepben: a tolerancia!

2019-09-06


Fotópályázat
Főszerepben: a tolerancia!

A Verseghy Ferenc Gimnázium versenyt hirdet.
Feladat: fotózás.
Téma: a tolerancia.
Az iskola minden tanulója részt vehet.

Határidő: 2019. szeptember 19-e, éjfél.

Az első helyezett 15.000 Ft,
a második helyezett 12.000 Ft,
a harmadik helyezett 9.000 Ft
értékű ajándékutalványt kap.

Az első 5 helyezett fotóit kiállítjuk az iskolában,
és megtekinthetők lesznek a honlapon.


A Verseghy Ferenc Gimnázium fotópályázatot hirdet az iskola tanulói részére, az Erasmus+ programban szervezett „Everything Starts With Tolerance” című projekt keretein belül.
Téma: a tolerancia. Fényképezhettek embereket, embercsoportokat, épületeket, jelképeket, bármilyen jelenetet, ami azt mutatja, mit jelent számotokra a tolerancia. Az egyetlen feltétel, hogy legyen egyértelmű, mi köze a képnek a toleranciához. Az értékeléskor az ötletességet és a kreativitást, valamint a kompozíciós készséget fogja figyelni a bizottság.

A verseny egyéni, és az iskola minden tanulója részt vehet rajta. Egy tanuló legfeljebb három fotóval pályázhat. (Sorozatot nem fogadunk el.) Egy fotó (JPG formátum) nem lehet nagyobb 500 kB-nál. (Ha nagyobb, az visszamegy a feladónak. De ez csak a beküldött változatra vonatkozik. Ettől még a nagyobb méretű eredeti fotót megtarthatod, hogy könnyebb legyen majd nyomtatni belőle.)

A verseny 2019. május 22-étől szeptember 19-éig tart. A pályamunkákat elektronikus úton küldjétek el dr. Timár Krisztina tanárnőnek, a ktimar@gmail.com címre, 2019. szeptember 19-én éjfélig. Fotózhattok egész nyáron.
Eredményhirdetés: 2019. szeptember 26-án.

A pályázók közül az első hármat díjazzuk. Az első helyezett 15.000 Ft, a második helyezett 12.000 Ft, a harmadik helyezett 9.000 Ft értékű ajándékutalványt kap. Ezenkívül az első 5 helyezett fotóit kiállítjuk az iskolában, és megtekinthetők lesznek a honlapon.

A résztvevők elfogadják, hogy pályamunkáikat a pályázat kiírója tetszése szerint publikálhatja, illetve használhatja fel, természetesen az alkotó nevének feltüntetésével.

Jó fényképezést és versenyzést!

Dr. Timár Krisztina

#Erasmus+