Erasmus+angolkülföld

Erasmus+ News / Erasmus+ hírek Hungary Wins the Logo Contest / Megnyertük a logóversenyt!

Boros Ildikó

Boros Ildikó Közzétéve:

Erasmus+ News / Erasmus+ hírek Hungary Wins the Logo Contest / Megnyertük a logóversenyt!

A március 3-5. között megrendezett három napos virtuális mobilitáson hat ország tizenkét logója közül Arany Anna (9.a) alkotása került ki győztesen és lett a projekt hivatalos logója.

A virtuális találkozó házigazdája Ciprus volt, és valamennyi esemény az online térben zajlott. Az első két napon a partner iskolák tanárai tartottak megbeszéléseket a projekt céljairól, a járványügyi helyzet figyelembe vételével tervezett megvalósításról, és arról, hogyan járulhat hozzá a program a környezeti neveléshez, a diákok környezettudatos magatartásának formálásához.

A harmadik nap délelőttjén a partner iskolák diákjai is részt vettek. Tashter Armita (10.a) és Tverdota Hanna Zsófia (10.a) egy színes, igényesen összeállított prezentációt tartottak  iskolánkról. Aztán Nyolczas Áron (9.b) egy rövid videója következett, amelyet  Komjáti Marcell Martin (9.c) kommentált. Az alább megtekinthető rövid filmecske azt mutatja be, milyen törekvések vannak a Verseghyben a fenntarthatóságra. Végül  Arany Anna (9.a) az iskolai verseny két győztes logójáról tartott rövid előadást. Miután valamennyi iskola diákjai hasonlóan bemutatkoztak, sor került a logó verseny szavazására, amely magyar győzelemmel zárult.

Tartalmas és jó hangulatú három napon vagyunk túl, ahol tanárok és diákok egyaránt nagyon jól érezték magukat. Jó volt kicsit ismerkedni a partner iskolákkal és rövid bepillantást nyerni más iskolák diákjainak és tanárainak hétköznapjaiba.

Bízunk benne, hogy hamarosan valódi utazásokra is sor kerülhet majd!