Rügyavató

Pinviczki Rajmond

Pinviczki Rajmond Közzétéve:

Rügyavató

Szeptember 24-én (délelőtt) megrendeztük iskolánk tradicionális programját, a rügyavatót. A 9. osztályos diákok kitűzőt kaptak testvérosztályaiktól, közös esküt tettek, majd szórakoztató versenyfeladatok keretein belül bizonyították rátermettségüket.

A feladatok között volt meseírás (és mondás), kötélhúzás, medicinlabda-tartás, táncpárbaj, de a hagyományos osztálytánc sem maradhatott el. Az osztályok bemutatták elkészített zászlójukat is, mely egy közös szimbólumként dísziti majd saját termüket a következő négy évben. 

A produkciókat egy háromtagú zsűri pontozta, köszönjük szépen Grenczer Georgina tanárnő, Auerbach Anita (10.d) és Vágó Csaba tanár úr áldozatos munkáját. Az eredményhirdetés végén minden csapat egy oklevéllel és egy finom tortával gazdagodott, melyet a feladatok után fogyaszthattak el.

Összegezve: egy jó hangulatú délelőttön vagyunk túl, és büszkék lehetünk azon 10. osztályos tanulókra is, akik a feladatok összerakásában segédkeztek, és lelkesen, motiváltan vezényelték le a programot annak ellenére, hogy az előző tanévben - sajnos - nekik nem adódhatott meg a részvétel ezen eseményen.

Külön köszönet Dobos Annamária tanárnőnek, aki a rügyavató koordinátora volt.